Soorten isolatiewerken | 5 redenen om op te warmen tot vloerverwarming
21751
post-template-default,single,single-post,postid-21751,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

5 redenen om op te warmen tot vloerverwarming

vloerverwarming

5 redenen om op te warmen tot vloerverwarming

Ondervloerisolatie kan verschillende vormen aannemen. Voor huizen zonder kelders en gebouwen met onverwarmde kelders kan het toevoegen van isolatie de verwarmingskosten verlagen.
Hier zijn zes redenen waarom vloerverwarming voor u geschikt is:

1. Het elimineert Concepten

gebouwen met

Vloerverwarming zal helpen bij het verwijderen van tocht in huizen die boven de grond zijn opgetild (zij die een kruipruimte hebben of op pieren zijn geplaatst). Isoleren onder de vloer voorkomt dat tocht binnenkomt via de opening tussen de vloer en de grond. Een tactiek is om stijve isolatieplaten tussen de vloerbalken te plaatsen. De aannemer zou de panelen moeten afsnijden om strak te passen en de ruimtes tussen de isolatie en balken te breeuwen. De afdichting is noodzakelijk omdat het hout uitzet en samentrekt op basis van temperatuur en vocht.

2. Het zal warmteverlies voorkomen

Isolatie van de vloer zal echter warmteverlies voorkomen. Isolatie belemmert de temperatuurverandering, wat betekent dat er minder energie nodig is om de door u gekozen temperatuur te handhaven. Meer dan 10 procent van de hitte van een gemiddelde woning gaat verloren via de vloer. Dit percentage kan veel hoger zijn in oudere huizen met hardhouten vloeren of vloeren gemaakt van andere materialen die warmte en koude geleiden. Door dit warmteverlies met vloerverwarming te voorkomen, zien huiseigenaren een besparing van minstens 10 procent op de energierekening.

3. Het zal een dampbarrière creëren en vocht verminderen

Houten vloeren zijn bijzonder kwetsbaar voor vocht. Een isolatielaag tussen vloer en kruipruimte helpt een dampremmende laag te creëren, voorkomt dat vocht binnensluipt en de houten vloer doorweekt (waardoor het hout uiteindelijk kan bevlekken of vervormen). Panelen of isolatie met stijve hoeken is de beste optie om een ​​volledige barrière te creëren. In sommige huizen kunnen drainage en ventilatie in de kruipruimte ook een rol spelen bij de bestrijding van vocht.

4. Het zal helpen om leidingen van bevriezing te houden

leidingen van

In woningen met leidingen onder de vloer biedt isolatie extra bescherming. In klimaten met ijskoude winters, pijpen zijn vatbaar voor barsten en barsten als het water erin bevriest. Omdat pijpen vaak dicht bij de vloer komen, worden ze geplaatst in gebieden die bewoners meestal niet inspecteren. Pijpleidingen kunnen zich op ongelofelijk koude plaatsen in de buurt van of onder de vloer bevinden, en de huiseigenaar zal nooit het risico van bevriezing van leidingen herkennen. Een isolatielaag tussen de leidingen en de buitenkant van een huis kan het risico op barsten in de wintertijd verminderen.

5. Het is goedkoper dan het isoleren van ongeïsoleerde ruimtes

Voor woningen met een onverwarmde kelder of een ruimte boven een onverwarmde garage, kan isolatie van de vloer goedkoper zijn dan het installeren van isolatie en leidingwerk. Wanneer u voor dit type isolatie kiest, moeten huiseigenaren ervoor zorgen dat de ruimte tussen de balken en de isolatie wordt verzegeld en eventuele barsten tussen de verwarmde en onverwarmde kamers worden opgevuld. In zowel een garage als een kelder helpt luchtafdichting verontreinigingen zoals uitlaatgassen van auto’s of vochtige, muffe lucht door de leefruimte te laten dringen.

No Comments

Post a Comment